Gå til hovedindhold
CFSource Logo
  • Om CF
    • Hvad er cystisk fibrose
    • Symptomer
      • Lungerne
      • Maven
      • Andre dele af kroppen
    • Diagnose
    • CFTR-genet
  • Behandling
    • Om behandlinger
    • Skab klare behandlingsrutiner
  • At leve med CF
    • At leve med CF
    • Mad og ernæring
    • Motion og træning
    • Søvn
    • Rejser
  • Links og tips
    • Links og tips
    • CF-køkkenet
    • CF-træning
    • Andre hjemmesider og værktøjer
  • Spørgsmål og svar
    • Almindelige spørgsmål
    • Ordliste

Sundhedsfagligt personale

Sundhedsfagligt personale

CF Køkkenet

Filter
27 results
ROSADA CON ALIOLI
ROSADA CON ALIOLI
POLLO AZAFRAN
POLLO AZAFRAN
PAN CON TOMAT MED ANSJOSER OG REVET MANCHEGO
PAN CON TOMAT MED ANSJOSER OG REVET MANCHEGO
CALAMARITOS MED FRISKOST, CITRON OG CHORIZO
CALAMARITOS MED FRISKOST, CITRON OG CHORIZO
BERBERECHOS CON CREMA
BERBERECHOS CON CREMA
GUACAMOLE MED SPRØDE TORTILLACHIPS
GUACAMOLE MED SPRØDE TORTILLACHIPS
GRATINEREDE KAMMUSLINGER MED SPINAT, CITRON OG URTER
GRATINEREDE KAMMUSLINGER MED SPINAT, CITRON OG URTER
SPÆDE BEDER MED RISTEDE HASSELNØDDER OG BASILIKUMCREME
SPÆDE BEDER MED RISTEDE HASSELNØDDER OG BASILIKUMCREME
PATATAS BRAVAS MED SMETANA, TOMAT OG RØGET PAPRIKA
PATATAS BRAVAS MED SMETANA, TOMAT OG RØGET PAPRIKA
GRØNNE BØNNER MED SMØRSAUCE, PERSILLE OG SPRØDT BRØD
GRØNNE BØNNER MED SMØRSAUCE, PERSILLE OG SPRØDT BRØD
BUTTERDEJSTARTELETTER MED VESTERHAVSOST OG SPINAT
BUTTERDEJSTARTELETTER MED VESTERHAVSOST OG SPINAT
RÅSTEGTE GRØNNE ASPARGES MED RISTEDE HASSELNØDDER OG KARSEDIP
RÅSTEGTE GRØNNE ASPARGES MED RISTEDE HASSELNØDDER OG KARSEDIP
KYLLINGEVINGER ”KOREAN BBQ” MED CHILI, SESAM OG PONZUDIP
KYLLINGEVINGER ”KOREAN BBQ” MED CHILI, SESAM OG PONZUDIP
FRITTATA MED PICO DE GALLO
FRITTATA MED PICO DE GALLO
BRIE MED OVNBAGTE FIGNER SMAGT TIL MED PORTVIN OG VINTERKRYDDERIER
BRIE MED OVNBAGTE FIGNER SMAGT TIL MED PORTVIN OG VINTERKRYDDERIER
HONNINGRISTET BUTTERNUT SQUASH MED PEKANNØDDER, REVET OST OG MYNTEYOGHURT
HONNINGRISTET BUTTERNUT SQUASH MED PEKANNØDDER, REVET OST OG MYNTEYOGHURT
KROKETTER MED KYLLING, INGEFÆR OG CHILIDIP
KROKETTER MED KYLLING, INGEFÆR OG CHILIDIP
SURDEJSBRØD MED SKINKE, RØDKÅL OG RIMMET AGURK
SURDEJSBRØD MED SKINKE, RØDKÅL OG RIMMET AGURK
TÆRTE MED KARAMELLISEREDE LØG, ANSJOSER OG LAGRET CHEDDAROST
TÆRTE MED KARAMELLISEREDE LØG, ANSJOSER OG LAGRET CHEDDAROST
SPRØDE RODFRUGTER MED CREMEFRAICHE OG TØRRET DILD
Bred dilden ud på en plade med bagepapir, og sæt den i ovnen ved 60 grader over- og undervarme. Hvis du bruger varmluftfunktionen, ender al dilden ind i ventilatoren. Lad dilden tørre i ovnen natten over.&nbsp;<br> 	&nbsp;</li> 	<li>Kom den tørrede dild i en morter eller krydderikværn, og kværn den til et fint pulver. Sættes til side. Hæld ca. 1 liter rapsolie i en gryde, og varm olien op til 160 grader. Fritér rodfrugterne, hver slags for sig. Lad rodfrugterne trække på
TYRKISK YOGHURT MED HONNING OG NØDDER
TYRKISK YOGHURT MED HONNING OG NØDDER
BAGTE GULERØDDER MED PARMESANCREME
BAGTE GULERØDDER MED PARMESANCREME
MAC &amp; CHEESE MED TOMAT, ZUCCHINI OG LAGRET OST
MAC & CHEESE MED TOMAT, ZUCCHINI OG LAGRET OST
CREMEFRAICHE MED DILD, PURLØG OG LAKSEROGN
CREMEFRAICHE MED DILD, PURLØG OG LAKSEROGN
OMELET MED AVOCADO, RØDLØG OG PERSILLE
OMELET MED AVOCADO, RØDLØG OG PERSILLE
RÅSTEGT BROCCOLI MED CÆSARDRESSING
RÅSTEGT BROCCOLI MED CÆSARDRESSING
FLADBRØD MED DANBO-OST
FLADBRØD MED DANBO-OST
Vertex Logo

© 2025 Vertex Pharmaceuticals AB | Torsgatan 13, S-111 23 Stockholm, Sweden, Tel: +46 8 – 505 267 50 | DK-20-2000011 | 2 April 2025 

Rul til toppen
  • Politik om beskyttelse af personlige opysninger
  • Vilkår og betingelser
  • Sitemap
  • Cookie Settings