KYLLINGEVINGER ”KOREAN BBQ” MED CHILI, SESAM OG PONZUDIP

KYLLINGEVINGER ”KOREAN BBQ” MED CHILI, SESAM OG PONZUDIP

Kyllingevinger i en asiatisk fusion.  

Ingredienser

8 kyllingevinger
1 spsk. sesamfrø, ristede
0.5 stykke chili, i tynde ringe
Sticky Korean BBQ-sauce til at pensle kyllingevingerne med
½ dl koriander, strimlet
salt og peber

PONZUDIP

0.5 dl mayonnaise
1 spsk. ponzu (japansk citrusbaseret sauce)

Tilberedning

  • Læg bagepapir på en bageplade. Fordel kyllingevingerne på bagepladen. Krydr med salt og peber. Sæt dem i ovnen ved 180 grader. Pensl med BBQ-sauce, når vingerne begynder at få farve.   
  • Pensl hvert femte minut i 20 minutter. Fordel chili på vingerne under sidste pensling. Tag vingerne ud, og læg dem på et fad. Drys sesamfrø og koriander over. Bland mayonnaise og ponzu, og server det til som dip.