POUSETTE MED KARAMELLISEREDE CITRUSFRUGTER, ROSMARIN OG PEKANNØDDER

Image Title

Alene navnet får munden til at løbe i vand.

Ingredienser

3½ dl piskefløde
0.5 dl sukker
½ dl citronsaft
½ dl ristede, hakkede pekannødder

KARAMELLISEREDE CITRUSFRUGTER

1 dl pomelo, skrællet og skåret i mindre stykker
0.5 blodgrape, skrællet og skåret i fileter
0.5 dl sukker
0.5 dl vand
0.5 rosmarinkvist

Tilberedning

  • Giv fløde og sukker et opkog. Lad massen køle lidt af. Tilsæt citronsaften, og rør. Hældes i dybe tallerkener. Sættes på køl i et par timer.
  • Smelt sukkeret i en gryde, og lad det blive gyldenbrunt. Tilsæt vand og rosmarin. Koges til karamelkonsistens. Vend citrusfrugterne i. Køles af.
  • Fordel citrusfrugterne hen over pousetten, og pynt med ristede pekannødder.