RÅSTEGTE GRØNNE ASPARGES MED RISTEDE HASSELNØDDER OG KARSEDIP
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/R%C3%85STEGTE%20GR%C3%98NNE%20ASPARGES%20MED%20RISTEDE%20HASSELN%C3%98DDER%20OG%20KARSEDIP%20%281%29.png)
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/R%C3%85STEGTE%20GR%C3%98NNE%20ASPARGES%20MED%20RISTEDE%20HASSELN%C3%98DDER%20OG%20KARSEDIP%20%281%29.png)
Grønt mellemmåltid fyldt med antioxidanter og gode fedtsyrer.
Ingredienser
6 grønne asparges
½ dl ristede hasselnødder, groft hakkede
olivenolie til stegning
brøndkarse eller alm. karse til pynt
salt og peber
KARSEDIP
½ dl mayonnaise
½ dl cremefraiche
½ bakke karse, finthakket
salt og peber
Tilberedning
- Skær et par centimeter af enden på aspargeserne. Steg dem gyldenbrune ved medium varme. Krydr med salt og peber.
- Bland alle ingredienserne til karsedippen, og smag til med salt og peber.
- Læg asparges på et fad, drys ristede hasselnødder over, pynt med karse, og server med karsedip.