RÅSTEGTE GRØNNE ASPARGES MED RISTEDE HASSELNØDDER OG KARSEDIP

RÅSTEGTE GRØNNE ASPARGES MED RISTEDE HASSELNØDDER OG KARSEDIP

Grønt mellemmåltid fyldt med antioxidanter og gode fedtsyrer.  

Ingredienser

6 grønne asparges
½ dl ristede hasselnødder, groft hakkede
olivenolie til stegning
brøndkarse eller alm. karse til pynt
salt og peber

KARSEDIP

½ dl mayonnaise
½ dl cremefraiche
½ bakke karse, finthakket
salt og peber

Tilberedning

  • Skær et par centimeter af enden på aspargeserne. Steg dem gyldenbrune ved medium varme. Krydr med salt og peber.  
  • Bland alle ingredienserne til karsedippen, og smag til med salt og peber.  
  • Læg asparges på et fad, drys ristede hasselnødder over, pynt med karse, og server med karsedip.