Image Title
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/CASARECCE-PASTA%20MED%20STILTON%2C%20R%C3%85STEGT%20BROCCOLI%2C%20VALN%C3%98DDER%20OG%20BASILIKUM%20%281%29.png)
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/CASARECCE-PASTA%20MED%20STILTON%2C%20R%C3%85STEGT%20BROCCOLI%2C%20VALN%C3%98DDER%20OG%20BASILIKUM%20%281%29.png)
En mættende pastaret, rig på sunde olier og vitaminer.
Ingredienser
3 dl Casarecce-pasta
50 g Stilton-blåskimmelost
50 g revet parmesanost
0.5 dl ristede valnødder
125 g broccolibuketter
2 dl piskefløde
smør til stegning
basilikum til at pynte med
revet parmesanost til at pynte med
salt og peber
Tilberedning
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld pastaen i et dørslag, og skyl den med koldt vand.
- Steg broccolien forsigtigt i smør i en gryde. Tilsæt piskefløde og revet parmesanost. Kom pastaen i.
- Bræk Stilton-osten i mindre stykker, og tilsæt den. Koges til en cremet konsistens, og smages til med salt og peber.
- Anrettes på varme tallerkener. Drys valnødder, basilikum og revet parmesanost hen over.