CASARECCE-PASTA MED STILTON, RÅSTEGT BROCCOLI, VALNØDDER OG BASILIKUM

Image Title

En mættende pastaret, rig på sunde olier og vitaminer.

Ingredienser

3 dl Casarecce-pasta
50 g Stilton-blåskimmelost
50 g revet parmesanost
0.5 dl ristede valnødder
125 g broccolibuketter
2 dl piskefløde
smør til stegning
basilikum til at pynte med
revet parmesanost til at pynte med
salt og peber

Tilberedning

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld pastaen i et dørslag, og skyl den med koldt vand.
  • Steg broccolien forsigtigt i smør i en gryde. Tilsæt piskefløde og revet parmesanost. Kom pastaen i.
  • Bræk Stilton-osten i mindre stykker, og tilsæt den. Koges til en cremet konsistens, og smages til med salt og peber.
  • Anrettes på varme tallerkener. Drys valnødder, basilikum og revet parmesanost hen over.