BUCATINI ”SCAMPI AL LIMONE”

BUCATINI ”SCAMPI AL LIMONE”

En frisk og lækker rejepastaret fra Italien. 

Ingredienser

160 g bucatini-pasta
8 pillede, friskfangede rejer
50 g babyspinat
0.5 fed hvidløg, pillet og skåret i tynde skiver
1 dl piskefløde
0.5 dl revet parmesanost
1 æggeblommer
0.5 citron, revet skal og saft
½ tyndt snittet zucchini
salt og peber

Tilberedning

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld pastaen i en si, og skyl den med koldt vand. 
     
  • Svits hvidløget i olivenolie i en gryde. Tilsæt babyspinat, og svits blandingen i et par minutter. 
     
  • Hæld fløde og parmesanost i, og lad retten koge, til osten er smeltet.  
     
  • Kom pastaen i, og lad den koge i et par sekunder. Smag til med citronskal, citronsaft, salt og peber. Tilsæt æggeblommerne, og fjern straks gryden fra varmen.