FRITTATA MED PICO DE GALLO

FRITTATA MED PICO DE GALLO

Enkel æggeret med varm tomatsalsa.  

Ingredienser

4 æg
½ løg, finthakket
4 cherrytomater, skåret i halve
½ dl koriander, finskåret
⅓ rød chili, skåret i tynde skiver
1 dl parmesanost, revet
2 mellemstore kartofler, kogte og skåret i mindre stykker
1 dl piskefløde
olivenolie til stegning
karse til pynt
salt og peber

Tilberedning

  • Bland æg og piskefløde i en skål. Pisk, til blandingen er glat. Vend parmesan i. Krydr med salt og peber.  
  • Sauter (steg hurtigt, uden at grønsagerne tager farve) løg, tomat, chili og kartofler i olivenolie på en pande i 5 minutter.   
  • Hæld grønsagsblandingen i skålen med æggemassen, og tilsæt koriander. Rør rundt, så det blandes godt.   
  • Hæld blandingen i et ovnfast fad, og sæt det i ovnen ved 160 grader i 20-25 minutter, til overfladen er gyldenbrun. Tag fadet ud af ovnen, og pynt med karse.