GNOCCHI MED PECORINO, PARMESAN, SORT PEBER OG GRØNNE ASPARGES
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/GNOCCHI%20MED%20PECORINO%2C%20PARMESAN%2C%20SORT%20PEBER%20OG%20GR%C3%98NNE%20ASPARGES%20%281%29.png)
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/GNOCCHI%20MED%20PECORINO%2C%20PARMESAN%2C%20SORT%20PEBER%20OG%20GR%C3%98NNE%20ASPARGES%20%281%29.png)
Cremet gnocchi får fyldig smag af to vellagrede oste.
Ingredienser
400 g gnocchi
0.5 dl revet pecorino
0.5 dl revet parmesan
0.5 dl kogevand fra gnocchierne
200 g grønne asparges, skåret i mindre stykker
karse til pynt
olivenolie til stegning
salt og friskkværnet peber
Tilberedning
- Bring 2 liter letsaltet vand i kog i en rummelig gryde. Tilsæt gnocchierne, når vandet koger, og kog efter anvisningerne på pakken. Si vandet fra gnocchierne, og gem 1 dl af kogevandet.
- Hæld de kogte gnocchi i en gryde sammen med pecorino, parmesan og kogevand. Rør forsigtigt rundt ved medium varme, til osten er smeltet og får en cremet konsistens.
- Steg asparges i olivenolie. Krydr med salt og peber.
- Vend forsigtigt asparges og gnocchi sammen, og smag til med salt og godt med friskkværnet pebet. Fordel på tallerkener, og pynt med karse.