GRILLET AUBERGINE MED RAMSLØG OG KARRYSMØR

GRILLET AUBERGINE MED RAMSLØG OG KARRYSMØR

Inviter til en kraftig grønsagsret med kryddersmør.  

Ingredienser

0.5 aubergine, skåret i tynde skiver
0.5 squash, skåret i tynde skiver
3 stilktomater, skåret i tynde skiver
10 kalamataoliven med sten
8 ramsløgsblade
2 kviste salvie
0.5 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
olivenolie til grillning
salt og peber

KARRYSMØR

2 spsk. blødt smør
1 tsk. karry, ristet af i en tør gryde
3 dråber Tabasco
0.5 tsk. citronsaft
salt og peber

Tilberedning

  • Grill aubergine, squash og tomat ved høj varme på en grillpande. Krydr med salt og peber.  
  • Læg de grillede grønsager taglagt i en cirkel i en ovnfast form. Lav 4 stk.   
  • Pisk smør, karry, Tabasco og citronsaft sammen. Smag til med salt og peber.  
  • Opvarm olivenolie i en gryde. Tilsæt hvidløgene, og steg, til de er gyldne. Tilsæt ramsløg og salvie, og vend rundt i 10 sekunder. Lad blandingen køle af på et stykke køkkenrulle.  
  • Varm grønsagscirklerne i ovnen ved 175 grader i nogle minutter. Server med karrysmør, oliven, ramsløg, salvie og hvidløg