KYLLINGEGYOZA MED HØVLET PÆRE OG SOJAMAYO
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/KYLLINGEGYOZA%20MED%20H%C3%98VLET%20P%C3%86RE%20OG%20SOJAMAYO%20%281%29.png)
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/KYLLINGEGYOZA%20MED%20H%C3%98VLET%20P%C3%86RE%20OG%20SOJAMAYO%20%281%29.png)
Cremede dumplings får selskab af frisk pære.
Ingredienser
12 stk. gyoza (japanske dumplings) med kylling
0.5 dl kyllingebouillon
0.5 spsk. hoisinsauce
0.5 tsk. limejuice
0.5 ½ dl piskefløde
0.5 pære, tyndt høvlet
rapsolie til stegning
salt og peber
SOJAMAYO
2 spsk. mayonnaise
0.5 spsk. soja
Tilberedning
- Pisk mayonnaise og soja sammen i en skål. Fyld sojamayonnaisen i en sprøjtepose, og læg den i køleskabet.
- Steg gyozaerne gyldenbrune på alle sider ved ret høj varme. Læg dem på en tallerken, og stil dem til side.
- Bland kyllingebouillon, hoisinsauce, limejuice og piskefløde, og kog det ned til 1 dl. Tilsæt de stegte gyozaer, og vend dem rundt i saucen. Smag til med salt og peber.
- Fordel på tallerkener. Garner med høvlet pære, og sprøjt små toppe af sojamayo på tallerkenerne.