RISTET BRIOCHE MED SALAT AF KREBS OG LAKSEROGN

Image Title

Prøv en frisk krebsesalat til morgenmad.

Ingredienser

2 skiver brioche, ristet
100 g krebsehaler i lage, godt afdryppede
1 dl brøndkarse
1 spsk. finhakket salatløg
1 spsk. cremefraiche
1 spsk. mayonnaise
2 spsk. lakserogn
0.5 spsk. finskåret dild
Agurk, skåret i 12 skiver a 10 cm på langs
citronsaft efter smag
olivenolie til agurken
salt og peber

Tilberedning

  • Bland krebsehalerne med brøndkarse, løg, cremefraiche, mayonnaise og dild. Rør forsigtigt rundt, og smag til med citronsaft, salt og peber.
  • Drys lidt salt på agurkeskiverne, og lad dem stå og trække nogle minutter. Dryp lidt olivenolie på agurkeskiverne, og rul dem sammen. Fordel på tallerkener, og server med nyristet brioche og krebsesalaten.