ROSMARINÆBLER I SMØRCOLA MED VANILJEIS
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/ROSMARIN%C3%86BLER%20I%20SM%C3%98RCOLA%20%281%29.png)
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/ROSMARIN%C3%86BLER%20I%20SM%C3%98RCOLA%20%281%29.png)
Kan du godt lide is? Kan du godt lide æbler? Så vil du elske denne dessert!
Ingredienser
2 røde æbler
1 spsk. friskhakket rosmarin
0.5 dl sukker
1 dl piskefløde
0.5 spsk. blødt smør
Tilberedning
- Smelt sukkeret i en gryde. Lad sukkeret få farve. Så snart det begynder at ryge, er det klar. Tilsæt fløden, lidt ad gangen. Pisk smørret i. Kog massen, til den får cola-konsistens, og tilsæt rosmarinen.
- Skær æblet i både, og fjern kernehuset, men behold skrællen på. Kog æblebådene forsigtigt i colaen før servering, til de er møre, men ikke udkogte.
- Serveres med vaniljeis.