SKAGENTOAST MED PEBERROD, DILD OG SMØRSTEGT SURDEJSBRØD

Image Title

Står du og mangler en forret, er skagentoast altid et godt bud.

Ingredienser

100 g håndpillede rejer, godt afdryppede
1 spsk. mayonnaise
0.5 tsk. revet peberrod
0.5 tsk. citronsaft
0.5 spsk. finskåret dild
0.5 mellemstort rødløg, pillet og skåret i tynde skiver
2 citronbåde
2 skiver surdejsbrød
dild til pynt
radiser med top til pynt
0.5 spsk. smør
rapsolie til stegning

Tilberedning

  • Bland rejer, mayonnaise, peberrod, citronsaft og dild. Rør rundt, og smag til med salt og peber.
  • Steg surdejsbrødet gyldenbrunt i rapsolie og smør. Anret på en tallerken, og pynt med rødløg, citron, dild og radise.