Image Title
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/SURDEJSBR%C3%98D%20MED%20SKINKE%2C%20R%C3%98DK%C3%85L%20OG%20RIMMET%20AGURK%20%281%29.png)
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/SURDEJSBR%C3%98D%20MED%20SKINKE%2C%20R%C3%98DK%C3%85L%20OG%20RIMMET%20AGURK%20%281%29.png)
Perfekt til rester af juleskinke, eller når du simpelthen har lyst til skinke.
Ingredienser
2 skiver surdejsbrød
6 skiver kogt skinke
4 skiver agurk, i tynde skiver på langs
2 dl rødkål
2 spsk. sød, stærk sennep
smør
salt
solsikkespirer eller andre spirer til pynt
Tilberedning
- Drys lidt salt på agurkeskiverne, og lad dem ”rimme” i ca. 5 minutter. Smør brødskiverne. Kom skinken og agurken på brødet. Varm rødkålen, og kom den på skinken. Pynt med solsikkespirer eller lignende.
- Serveres med sød, stærk sennep.