TATAR MED ESTRAGONCREME, KAPERS, FRITEREDE LØG OG PARMESAN
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/TATAR%20MED%20ESTRAGONCREME%2C%20KAPERS%2C%20FRITEREDE%20L%C3%98G%20OG%20PARMESAN%20%281%29.png)
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/TATAR%20MED%20ESTRAGONCREME%2C%20KAPERS%2C%20FRITEREDE%20L%C3%98G%20OG%20PARMESAN%20%281%29.png)
Til kødelskeren, med et krydret twist.
Ingredienser
250 g okseinderlår
1 spsk. god olivenolie
0.5 tsk. dijonsennep
2 spsk. ristede løg
1½ spsk. kapers
0.5 dl revet parmesanost
vårsalat til at pynte med
karse til at pynte med
salt og peber
ESTRAGONCREME
0.5 dl mayonnaise
1 spsk. finthakket estragon
½ tsk. citronsaft
salt og peber
Tilberedning
- Kom okseinderlåret i fryseren. Når det er næsten frosset, skæres det i bittesmå tern. Læg kødet til optøning i en skål. Tilsæt olivenolie og dijonsennep, og smag til med salt og peber.
- Rør mayonnaisen sammen med estragon og citronsaft. Krydr med salt og peber.
- Bred estragoncremen ud i bunden af tallerkenen. Fordel tataren hen over cremen.
- Pynt med ristede løg, kapers, vårsalat og karse, og drys til sidst parmesanosten hen over.