TIMIAN- OG HVIDLØGSBAGTE PORTOBELLOSVAMPE MED DRUER, PERSILLE, BLOMKÅL OG RISTEDE MANDLER

Image Title

Krydrede portobellosvampe med en frisk ostecreme.

Ingredienser

2 portobellosvampe
2 kviste timian
¼ hvidløg, pillet og skåret i tynde skiver
8 vindruer, uden kerner
0.5 spsk. finthakket bladpersille
0.5 dl fintsnittet blomkål
8 ristede mandler med skal
0.5 ”blomkålsstilk”, skåret i tynde skiver
½ pære, skåret i tynde skiver
olivenolie
salt og peber

PARMESANCREME

0.5 dl Hellmann’s mayonnaise
0.5 dl revet parmesanost
½ tsk. citronsaft
salt

Tilberedning

  • Læg portobellosvampene i et ildfast fad. Hæld olivenolie hen over svampene. Kom timiankvistene på, og fordel det skiveskårne hvidløg jævnt på svampene. Krydr med salt og peber. Bages i ovnen ved 175 grader i 20 minutter. Når der er 7-8 minutter tilbage, kommes vinduerne ind i ovnen sammen med svampene.
  • Bland mayonnaise og parmesanost. Smag til med citronsaft og salt.
  • Tag svampe og druer ud af ovnen. Lad dem køle lidt af. Anrettes pænt på tallerkenerne sammen med bladpersille, blomkål, mandler, blomkålsstilke og pære. Pynt med parmesancremen.