BERBERECHOS CON CREMA

BERBERECHOS CON CREMA

Hjertemuslinger bruges i mange spanske retter og er en perfekt match med hvidløg og chili.

Ingredienser

0.5 kg hjertemuslinger
1 dl hvidvin
1 fed hvidløg, pillede og skåret i tynde skiver
0.5 valgfri chili, skåret i tynde skiver
2 dl piskefløde
olivenolie til stegning
salt og peber

Tilberedning

  • Læg muslingerne i saltet, koldt vand i 30 minutter.
  • Tag muslingerne op, og skyl dem omhyggeligt. 
  • Opvarm olivenolie i en rummelig gryde. Tilsæt hvidløg, og rør rundt. Når hvidløgene begynder at få farve, tilsættes chili, muslinger og hvidvin. Læg låg på, og kog i nogle minutter, til muslingerne åbner sig. 
  • Si bouillonen over i en anden gryde, og tilsæt fløden. Kog ind på medium varme i ca. 10 minutter, eller til der er 2/3 tilbage. Smag til med salt og peber.
  • Hæld saucen over muslingerne, og server med citron og hakket persille.