GUACAMOLE MED SPRØDE TORTILLACHIPS
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/Guacamole%20%281%29.jpg)
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/Guacamole%20%281%29_0.jpg)
En ret, de fleste af os kender, og som alle har deres egen opskrift på. Her laver vi en klassisk mexicansk guacamole med lime, koriander, tomat og jalapeño.
Ingredienser
1 modne avocado
1 spsk. limesaft
1.5 spsk. rødløg, finthakket
0.5 rød chili, udkernet og finthakket
½ jalapeño, udkernet og finthakket
½ dl koriander, fintskåret
0.5 blommetomat, udkernet og skåret i tern
flagesalt og peber
Tilberedning
- Skær avocadoen over på langs. Fjern kernen, og tag kødet ud.
- Mos avocadoen med en gaffel sammen med flagesalt.
- Tilsæt limesaft, rødløg, chili, jalapeño, koriander og blommetomat i tern. Rør rundt, og smag til med peber og eventuelt mere salt.
- Server med sprøde tortillachips.