HONNINGRISTET BUTTERNUT SQUASH MED PEKANNØDDER, REVET OST OG MYNTEYOGHURT
Med græskar i højsædet.
Ingredienser
0.5 mellemstor butternut squash
½ dl flydende honning
2 spsk. ristede græskarkerner
0.5 dl ristede pekannødder
0.5 dl fintrevet lagret, fast ost, fx Thybo
1 dl tyrkisk yoghurt
1 spsk. finthakket mynte
olivenolie
karse til at pynte med
salt og peber
Tilberedning
- Halvér butternut squashen på langs. Gnid den ind i olivenolie, krydr med salt og peber, og hæld honningen hen over.
- Kom butternut squashen i et ildfast fad, og bag den i ovnen ved 175 grader i ca. 30 minutter, til den er mør og gyldenbrun.
- Bland yoghurt og mynte, og smag til med salt og peber.
- Læg butternut squashen på et fad. Drys græskarkerner, pekannødder og revet ost hen over. Pyntes med karse og serveres med mynteyoghurt.