BABA GANOUSH MED LINSER OG FÅREOST
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/Babaganouche%20%281%29.jpg)
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/Babaganouche%20%281%29_0.jpg)
Lækker auberginedip med salt og fylde fra fåreost passer perfekt som snack eller en let frokost.
Ingredienser
1 store auberginer
175 kogte røde linser
2-3 spsk. citronsaft
1 spsk. ristede sesamfrø
1 fed hvidløg, pillede og skåret i mindre stykker
0.5 tsk. stødt sumak
½ dl olivenolie
40 g fåreost
50 g okra fra glas
salt og peber
Tilberedning
- Opvarm ovnen til 225 grader, læg auberginerne på risten, og sæt dem i ovnen 15-20 minutter. Auberginerne skal være helt møre og bløde, og skindet skal være sprødt.
- Tag dem ud, og lad dem hvile i 20 minutter.
- Del auberginen på langs, og skrab indmaden ud. Læg den i en foodprocessor sammen med halvdelen af linserne, citronsaft, sesamfrø, hvidløg, sumak og olivenolie. Kør til en grov konsistens. Smag til med salt og peber.
- Rør resten af linserne i. Placer blandingen på et fad, og garner med fåreost, okra og valgfrit grønt.