GRILLET ENTRECÔTE ”TAGLIATA” MED RUCOLA, PINJEKERNER OG TRØFFEL

Image Title

Tagliata er en klassisk italiensk hovedret. Her serverer vi den grillet med en skøn trøffeldressing.

Ingredienser

2 skiver entrecôte a 225 g
100 g rucola
1.5 spsk. ristede pinjekerner
4 coctailtomater, skåret i halve
4 nye gulerødder, skrællede
1 bananskalotteløg, pillede
0.5 dl rødvinseddike
1 dl sukker
1.5 dl vand
olivenolie til marinering
salt og peber

TRØFFELDRESSING

0.5 dl mayonnaise
1 spsk. pisket cremefraiche
0.5 spsk. trøffelcreme
salt og peber

Tilberedning

  • Bland alle ingredienserne til trøffeldressingen, og smag til med salt og peber.
  • Vend gulerødderne i olivenolie, salt og peber og bag dem møre i ovnen ved 180 grader.
  • Skær bananskalotteløgene i 1 cm tykke skiver. Bring rødvinseddike, sukker og vand i kog. Tilsæt skalotteløgene, når det koger, og tag gryden af varmen. Lad løgene køle af i lagen.
  • Bland lidt af trøffeldressingen med rucolaen og tomaterne. Grill entrecôten, og krydr med salt og peber.
  • Læg en entrecôte på hver tallerken. Læg en god skefuld rucola og tomat med trøffeldressing på hver entrecôte. Pynt med gulerod, skalotteløg og ristede pinjekerner.