Image Title
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/GRILLET%20ENTREC%C3%94TE%20%E2%80%9DTAGLIATA%E2%80%9D%20MED%20RUCOLA%2C%20PINJEKERNER%20OG%20TR%C3%98FFEL%20%281%29.png)
![](/sites/g/files/hubmab976/files/2022-04/GRILLET%20ENTREC%C3%94TE%20%E2%80%9DTAGLIATA%E2%80%9D%20MED%20RUCOLA%2C%20PINJEKERNER%20OG%20TR%C3%98FFEL%20%281%29.png)
Tagliata er en klassisk italiensk hovedret. Her serverer vi den grillet med en skøn trøffeldressing.
Ingredienser
2 skiver entrecôte a 225 g
100 g rucola
1.5 spsk. ristede pinjekerner
4 coctailtomater, skåret i halve
4 nye gulerødder, skrællede
1 bananskalotteløg, pillede
0.5 dl rødvinseddike
1 dl sukker
1.5 dl vand
olivenolie til marinering
salt og peber
TRØFFELDRESSING
0.5 dl mayonnaise
1 spsk. pisket cremefraiche
0.5 spsk. trøffelcreme
salt og peber
Tilberedning
- Bland alle ingredienserne til trøffeldressingen, og smag til med salt og peber.
- Vend gulerødderne i olivenolie, salt og peber og bag dem møre i ovnen ved 180 grader.
- Skær bananskalotteløgene i 1 cm tykke skiver. Bring rødvinseddike, sukker og vand i kog. Tilsæt skalotteløgene, når det koger, og tag gryden af varmen. Lad løgene køle af i lagen.
- Bland lidt af trøffeldressingen med rucolaen og tomaterne. Grill entrecôten, og krydr med salt og peber.
- Læg en entrecôte på hver tallerken. Læg en god skefuld rucola og tomat med trøffeldressing på hver entrecôte. Pynt med gulerod, skalotteløg og ristede pinjekerner.