MARINEREDE SILD PÅ KAVRING-BRØD MED CREMEFRAICHE, ASPARGESKARTOFLER OG ÆG

MARINEREDE SILD PÅ KAVRING-BRØD MED CREMEFRAICHE, ASPARGESKARTOFLER OG ÆG

Hvis du synes, marinerede sild hører til på julebordet, vil du elske denne forret.

Ingredienser

2 skiver kavring-brød
2 fileter af marinerede sild
1 kogte æg, smilende
2 spsk. cremefraiche
2 kogte aspargeskartofler
smør
dild
karse
salt og peber

Tilberedning

  • Skær kanten af brødskiverne, og smør dem. Læg dem på hver sin tallerken.
     
  • Skær aspargeskartoflerne i skiver, og krydr med salt og peber. Fordel kartoffelskiverne på brødet.  
     
  • Del sildefileterne i 1 centimeter brede stykker, og læg dem oven på kartoffelskiverne.  
     
  • Pil og halvér æggene. Læg et halvt æg på hver tallerken.  
     
  • Kom cremefraiche på, og pynt med dild og karse.